_BEC3789

Salut!

Eu sunt Gyongyi Fit.

În primul rând vreau să știi că nu am arătat așa dintotdeauna. Este adevărat că de mică am iubit și practicat sportul, însă constituția mea a fost puțin mai dolofană.

În urmă cu 12 ani am fost diagnosticată cu hernie de disc în zona lombară și în urma a zeci de investigații de specialitate am primit răspunsul pe care niciun iubitor al sportului nu și l-ar dori.

‚Nu mai poți face sport!’

De la început am respins ideea și am început să mă documentez cum aș putea să folosesc sportul ca aliat și să mă recuperez.

Prin urmare m-am înscris la un curs de antrenor personal la Fitness Scandinavia, apoi la alte specializări în biomecanică și nutriție, am început să colaborez cu oameni care credeau și cred în beneficiile sportului dacă acesta este practicat corect.

Alimentația joacă și ea un rol foarte important în întregirea unui stil de viață sănătos așa că am absolvit și cursul de tehnician nutriționist de la Fitness Scandinavia, care a durat aproape un an.

Prin urmare, iată-mă aici, practicând sport și mai mult de atât, reușind să particip cu succes la concursuri de fitness la nivel național, european și mondial.

Dacă și TU ești o persoană care crede că sportul îți poate îmbunătăți viața, aștept să mă contactezi pentru a începe chiar de AZI!